Print thread view
Simnetwork 1 source for fsx downloads, fsx Aircraft, FS2004 aircrafts, fsx plane, Prepar3d, x-plane, fsx addons | FSX | FSX Help / Troubleshooting
Author FSX Brakes On


Posts: 34
Joined: 29.11.07

Posted on 29-04-2010 19:13
Is it possible to to setup FSX so that it will start all new flights with brakes on?
Send Private Message
Author RE: FSX Brakes On


Posts: 509
Joined: 11.04.06

Posted on 29-04-2010 19:14
You should be able to setup a flight - with the brakes on - and then save it, being sure to select the "make this the default flight" option.

The brakes should be "on" for any aircraft you might then select. It works that way on my setup anyway.

Just like FS2004, many settings from the "default flight" are p****ed on to whatever you decide to actually fly
Send Private Message